6 грудня День ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

  

 Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада ухвалила Закон України "Про Збройні Сили України"

 Переломним моментом моментом в історії сучасної української армії стали події 2013-2014 років. Революція Гідності, окупація Криму та частини сходу України. І попри тотальну руїнув армії,зради, шалений тиск і підступність ворога, українським військовим вдалося відстояти незалежність батьківщини й захистити власний народ від агресора. 

 Зараз наша армія відновлює свою боєздатність, а Україна оголосила про свої наміри вступити в НАТО . На сьогодні, відповідно рейтингу Global Firepower Index-2021, Збройні сили України за своєю боєздатністю 25-те місце серед 140 країн світу. Сьогодні Збройні Сили України є однією з провідних армій світу, бо ми восьмий рік воюємо. Бойовий досвід і відважність українських воїнів також високо цінуються нашими партнерами. Й наше майбутне-в НАТО.

 Загартовані в боях за територіальну цілісність нашої держави, Збройні Сили восьмий рік поспіль відзначають це світо в умовах російсько-української війни. ЗСУ вдалося втримати лінію оборони, після цього розгорнути на деяких ділянках контрнаступ і  відбити у противника раніше захоплені території.

 Світла пам'ятьзагиблим Героям , які віддали життя за своюоду і незалежність нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких буде вічно залишатися у серцях мільйонів! Саме віра в українську армію дарує нам впевненість у своїх силах.

 Ми у безмежному боргу перед вами! Слава нашим героям! Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар