365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ



   24 лютого минає рік відчайдушного спротиву ворожій навалі. Цього страшного дня в кожну оселю, у кожну українську родину ввірвалися зло, а з ним - біль, сьози, втрати й розруха...

   Ми прокинулися о 4.50 ранку і дізналися, що наше життя вкрали. Відчай, страх і розпач, злість, ненависть окутали, але надія та віра все ж не полишали нас! Водночас біда згуртувала та мобілізувала, додала відваги, навчила за жодних обставин не втрачати людяність, віру у власні сили й незламність наших воїнів - захисників і захисниць, що під цілодобовими атаками і штурмами боронять свободу Батьківщини, знищують підступні диверсійно - роздувальні групи.

   Це війна не лише за національну ідею, суверенність і демократичні цінності, це нещадна битва за історичну справедливість і демократичне майбутне для нинішнього та прийдешніх поколінь.

  Кожен день українські військові, поліцейські, рятувальники, волонтери й мирні громадяни мужньо тримають ворожий удар, - це шанс вижити, аби вистояти, не скоритися лютому агресору, а героїчно боротися і перемогти.

   Війна змінила наші цінності, трансформувався і цивілізований світ, для якого Україна стала символом нескореності. Вже тих планів, задумів і сподівань, які були в кожного з нас до цієї дати, не буде... Цей рік загартував нас як націю,навчив нас більше вірити, боротися, сподіватися, чекати.

  Вічна пам'ять полеглим бійцям, які віддали життя за незаежність Батьківщини. Слава кожному, хто воює за нашу державу, хто працює на благо України, наближаючи Перемогу! 

  Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар